Binnenkort: ''15 minuten HARD!''

Binnenkort: ''15 minuten HARD!''

Gepresenteerd door Karim Amghar, schrijver, programmamaker, televisiepresentator en docent.

Op dit moment wordt opgenomen, ''15 minuten HARD!''
Een korte en krachtige podcast serie van Karim Amghar exclusief voor Onderwijz.

Karim vraagt hierin onderwijsprofessionals, beleidsmakers, politici en sociologen in 15 minuten het hemd van het lijf over verschillende actuele onderwijsvraagstukken. 

Karim en zijn gast zitten tegenover elkaar, het gaat snel maar het blijft duidelijk. Hiermee wordt een ''Oog in oog'' effect gecreëerd met een sausje ''DWDD!''

Amghar is bekend van zijn boek Van Radicaal Naar Amicaal, het televisieprogramma Karim Pakt Zijn Kans voor de NTR en als panellid van het De Wereld Draait Door (DWDD) Het Lagerhuis.

Naast zijn schrijf- en televisiewerk, werkt Amghar als docent omgangskunde op een mbo in Rotterdam en voorheen[(sinds) wanneer?] ook als docent op een lerarenopleiding in Leiden. Amghar heeft zich gespecialiseerd in de thema's polarisatieradicaliseringdiversiteit en andere sociaal-maatschappelijke thema’s. Amghar is vanuit die hoedanigheid onder meer als gast gevraagd bij talkshows RTL Late Night, DWDD en De Nieuwe Maan. In 2018 ontving hij de Compassieprijs voor het tegengaan van polarisatie en discriminatie in de Nederlandse samenleving.