Presenteren: “Help, waar begin ik?”

Presenteren: “Help, waar begin ik?”

In dit webinar geeft Boaz Lugten van Instrength je praktische tips over de opbouw en structuur waar een goede presentatie aan moet voldoen. Vraag je af: wie is mijn doelgroep en wat is de boodschap die ik wil overbrengen? 

De basis van elke goede presentatie is de inhoud, opbouw en structuur.

Zonder deze basis zal een presentatie gegarandeerd falen. Hoe doe je dat? In dit webinar geeft Boaz Lugten van Instrength je praktische tips over de opbouw en structuur waar een goede presentatie aan moet voldoen.

De onderwerpen die worden behandeld zijn:

  1. Wie is je doelgroep?
  2. Wat wil je ze vertellen?
  3. Hoe breng je structuur aan in je presentatie?

Over Boaz:

Ongeveer 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met gebarentaal. Ik was meteen onder de indruk van deze rijke visuele taal. Ik genoot er van om te zien hoe ogenschijnlijk droge stof voor mijn ogen werd omgezet in een visueel spectakel. Handen, ogen, lichaam, de hele ruimte werd gebruikt om de boodschap visueel duidelijk te maken.”Wow”, dacht ik, “deze principes moet ik ook gaan gebruiken in mijn Nederlandse presentaties.

Ik moet er voor zorgen mijn boodschap niet alleen over te brengen via geluid maar ook visueel aan te bieden. Beelden zijn veel makkelijker te onthouden en hebben grote impact.”

Dit besef heeft mij geïnspireerd om presentatietrainingen te ontwikkelen waarbij deelnemers leren hoe ze elementen van gebarentaal kunnen gebruiken bij het geven van presentaties en effectief communiceren in het algemeen.

Voor meer informatie over Boaz zie: http://www.instrength.nl