Hoe Je de Beste Versie Van Jezelf Wordt

Hoe Je de Beste Versie Van Jezelf Wordt

De beste versie van jezelf worden, wie wil dat nou niet? Je wilt eruit halen wat erin zit. Elke dag beter. De sleutel vinden naar zo veel mogelijk geluk, succes en liefde. Toch?

Ontdek hoe je de ideale balans in je leven vindt door kritisch zelfonderzoek.

OVER DIT BOEK

De beste versie van jezelf worden, wie wil dat nou niet? Je wilt eruit halen wat erin zit. Elke dag beter. De sleutel vinden naar zo veel mogelijk geluk, succes en liefde. Toch?

Als je jezelf hierin herkent, dan gaat dit boek je nogal teleurstellen. Er is namelijk geen versie van jezelf, en al helemaal geen beste. Het is nog erger, want het streven naar jouw beste versie kan je behoorlijk in de weg zitten.

Het goede nieuws? Je kunt jezelf wel continu ontwikkelen en in beweging blijven. In dit boek ontdek je hoe je dat doet en wat het je oplevert. Zonder pasklare antwoorden of doe-wat-ik-zeg-lijstjes, maar met confronterende vragen die je een nieuw perspectief opleveren.

INTERESSES

• Persoonlijke ontwikkeling
• Persoonlijke groei
• Beste versie van jezelf
• Persoonlijk leiderschap
• Mindset
• Keuzes maken
• Succesvol leven

OVER DE AUTEUR

Raymond de Looze is bedrijfskundige en jurist, die zich na een internationale adviescarrière toelegde op zijn ware passie: de ontwikkeling van mensen. Hij daagt je met eenvoudige woorden en humor uit tot kritisch zelfonderzoek. Vanuit scherpe observaties confronteert hij soms stevig, maar op een prettige manier.

Zijn eerste boek was direct een succesvol debuut, het boek DIY Goeroe. Nog geen 10 maanden later werd zijn tweede boek gepubliceerd: Hoe je de beste versie van jezelf wordt – en waarom je dat vooral niet moet willen.

Naast schrijver is hij mede-oprichter van Double-OO, dat professionele organisaties een doordacht proces voor ontwikkeling biedt. Ook begeleidt hij ondernemers en professionals in individuele trajecten. Zijn vrije tijd vult hij met sport, koken, theater, muziek en reizen. Hij heeft een voorliefde voor Romaanse talen.

Competenties

persoonlijke ontwikkeling;persoonlijke groei;beste versie van jezelf;persoonlijk leiderschap;coaching;mindset;keuzes maken;succesvol leven