Er zijn op dit moment 3 mensen aan het leren...

Welkom op de Onderwijz academy

Op Onderwijz vind je een aanbod van 935 E-learnings, Live sessies, Podcasts, Leertrajecten en meer. Allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als professional.

Starten met leren

Recent toegevoegd

Kennismaken met zelfcompassie
Kennismaken met zelfcompassie
Bekijk Audioboek
Baby's eerste miljoen
Baby's eerste miljoen
Bekijk Audioboek
Registratie van loopbaanontwikkeling
Registratie van loopbaanontwikkeling
Bekijk E-learning
Shopify Beginners
Shopify Beginners
Bekijk E-learning
Hemel op aarde
Hemel op aarde
Bekijk Audioboek
Heel je Zelf: Leer luisteren naar de taal van symptomen
Heel je Zelf: Leer luisteren naar de taal van symptomen
Bekijk Audioboek

Populaire leertypes

E-books
E-books
Bekijk alle 105
E-learnings
E-learnings
Bekijk alle 286
Media
Media
Bekijk alle 5
Audioboeken
Audioboeken
Bekijk alle 130

Een leven lang leren met Onderwijz

Blijf jezelf ontwikkelen met speciaal voor Onderwijz ontwikkelde thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Pedagogiek, Leidinggeven of Communicatie & Presentatie. Ontdek het zelf en bekijk alle thema's bij het filtermenu.

Ben je op zoek om jezelf verder te verdiepen in competenties als Organisatiegericht aansturen, Netwerkvaardigheid of Toewijding? Het maakt niet uit of je nu een Niveau niet vereist, HBO of MBO opleiding hebt, voor iedereen zijn er waardevolle online cursussen te vinden. Wij bieden trainingen aan van meerdere Nederlandse opleiders en specialisten zoals Studdy, Het Parool, Talentfirst en SpeedMBA.

Tot slot, heb je inspiratie nodig? Bekijk dan ons actuele overzicht van de Top 10 meest populaire trainingen.


Een leven lang leren met Onderwijz

Ben je er klaar voor om jouw carrière een boost te geven? Kies uit een van onderstaande abonnementen en begin gelijk met leren. Abonnementen zijn uiteraard maandelijks opzegbaar. Heel veel leerplezier!

Zelf leren

€125,00 per jaar

Features:

  • 1 account
  • Onbeperkt toegang
  • 935 leerobjecten
Direct starten

Samen leren

Features:

  • Eigen bedrijfsacademie
  • Onbeperkt toegang
  • 500+ leerobjecten
Afspraak maken

Veelgestelde vragen

De Onderwijz online academy is een online leerplatform gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Je kunt op Onderwijzonbeperkt leren, lezen en luisteren naar 935 professionele online trainingen, luisterboeken, podcasts, kranten en meer. Al het leeraanbod is 24 uur per dag online beschikbaar op je pc, tablet en mobiel.

Onderwijz werkt nauw samen met een groot aantal gespecialiseerde opleiders en experts. Onze opleiders behoren tot de besten van hun vakgebied en monitoren dagelijks of hun content nog actueel en passend is. Het aanbod wordt wekelijks aangevuld en/ of vernieuwd.

Vrijwel alle online cursussen bieden een officieel certificaat als je ze met goed gevolg hebt afgerond. Ook de meeste overige leeritems geven een bewijs van deelname als je ze hebt gevolgd. Het certificaat of bewijs van deelname wordt direct na afronden bij je profiel geplaatst en kun je uiteraard gebruiken in je profiel of cv op LinkedIn of At Monday.

Onze opleiders en experts verzorgen regelmatig live leersessies waar je als gebruikers onbeperkt toegang hebt. Tijdens de live sessies worden actuele onderwerpen besproken, kun je vragen stellen en kun je contacten leggen met medestudenten. In de Live Leren Agenda vind je direct terug wanneer onderwerpen worden behandeld. We maken voor onze live leersessies onder andere gebruik van Webinars, Zoom en Clubhouse.

Het aanbod

Geen resulaten gevonden die aan de filters voldoen.