Wat wil je nou eigenlijk zeggen? Leer duidelijk en effectief communiceren

Wat wil je nou eigenlijk zeggen? Leer duidelijk en effectief communiceren

Wat wil je nou eigenlijk zeggen, je bent zoveel meer dan je hoofd alleen... Iedereen heeft ermee te maken: communicatie. Met dit luisterboek heb je de sleutel in handen waarmee je de regisseur kunt zijn van jezelf en je boodschap. Door groeiend bewustzijn leer je jezelf en de ander steeds beter kennen. Je leert duidelijk en effectief communiceren.

Ontdek hoe je de sleutel in handen krijgt voor een groeiend bewustzijn, waarmee je zelfliefde, zelfvertrouwen en meer energie gaat voelen.

OVER DIT BOEK

Wat wil je nou eigenlijk zeggen, je bent zoveel meer dan je hoofd alleen... Iedereen heeft ermee te maken: communicatie.

Waarom? Omdat de verbinding met onszelf en anderen essentieel is voor ons bestaan. In contact met anderen kom je erachter in hoeverre je verbonden bent met jezelf. Dit heeft niets met zweverigheid te maken. Het is namelijk bepalend voor de wijze waarop je in het leven staat en met anderen omgaat.

Met dit boek heb je de sleutel in handen waarmee je de regisseur kunt zijn van jezelf en je boodschap. Door groeiend bewustzijn leer je jezelf en de ander steeds beter kennen. Je leert duidelijk en effectief communiceren.

Je krijgt meer zelfvertrouwen, blijft trouw aan jezelf én...kunt makkelijker loslaten. Hierdoor zal je energie weer gaan ‘stromen’. Niet alleen in jezelf maar ook in relatie met je familie, in de liefde, in vriendschappen en op zakelijk gebied.

‘Wat wil je nou eigenlijk zeggen’ zal je inspireren, raken en verrijken op het gebied van communicatie en in je hele zijn. Je bent namelijk meer dan je hoofd alleen.

INTERESSES

• Zelfvertrouwen
• Zelfliefde
• Bewustzijn
• Communicatie
• Persoonlijke ontwikkeling
• Vitaliteit
• Leren loslaten

OVER DE AUTEUR

Pauline van Aken is communicatiedeskundige en veel gevraagd inspiratie-spreker. Na jaren voor televisie te hebben gepresenteerd en voice-over werk te hebben gedaan, heeft ze zich steeds meer toegespitst op communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Met haar warme persoonlijkheid, geheel eigen wijze en holistische aanpak met veel praktische tips, geeft ze o.a. trainingen en masterclasses. Haar boeken liggen bij velen op het nachtkastje.

COMPETENTIES

zelfvertrouwen;zelfliefde;bewustzijn;communicatietips;communicatie;persoonlijke ontwikkeling;energie;vitaliteit;leren loslaten