Werkgeluk: ontdek je geluksformule!

Online cursus Werkgeluk: ontdek je geluksformule!

Wil jij ook meer werkgeluk ervaren? In deze cursus kom je erachter wat de sleutel is naar meer succes en geluk in je werk. De cursus is voor iedereen die meer geluk en plezier uit het werk wilt halen. Want hoe fijn is het als je grotendeels van de tijd met een glimlach naar je werk gaat?

Inhoud

Ontdek in deze cursus jouw geluksformule: ontdek waar jij gelukkig van wordt, krijg inzicht in je talenten en vergroot jouw werkgeluk voor een gelukkiger leven. Deze cursus helpt jou op een no nonsense manier het beste uit jezelf en je (werkzame) leven te halen. Wedden dat jij meer invloed hebt op jouw eigen geluk dan je denkt?

Het is goed om bij Werkgeluk vanuit theorie en reflectie naar de praktijk te kijken. Deze module bevat daarom oefenopdrachten om jezelf en je eigen werkgeluk beter te leren kennen. De vragen helpen je om je visie te verwoorden en om te reflecteren op de aangeboden inzichten vanuit de praktijk. Het beantwoorden van de vragen verdiept je reflectie en helpt je om de brug naar je eigen werk en leven te slaan. Claudia zal er alles aan doen om jou een sterke dosis werkgeluk en positieve motivatie mee te geven. Alles start met een positieve mindset en de wilskracht om te slagen. Resultaat uit zich in meer werkgeluk, plezier en voldoening in je werk.

Deze cursus vergroot je algemene inzetbaarheid en je zelfbeeld. Je verbetert je zelfmanagement en sociale vaardigheden en leert je efficiënter mensen en taken te managen. Hiermee richt de cursus zich op jouw carriere en/of het professionaliseren van je werkzaamheden. De cursus is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben en/of professioneel werkzaam zijn binnen het thema. 

Doel van de cursus

Het doel van deze cursus is het vergroten van jouw werkgeluk. Je (her)ontdekt jouw talenten en weet jouw valkuilen om te toveren naar successen. Je hebt na de cursus een duidelijk beeld van jouw eigen werkgeluk en weet deze positief te beïnvloeden om gelukkiger door het leven te gaan.

Gegarandeerd dat je voldoende tools in handen krijgt om je werkgeluk een boost te geven. Met een overvloed aan inspiratie stap je na deze ontdekkingsreis weer opgelucht en blij het bedrijfsleven binnen. Een ding is zeker, je zal nooit meer op hetzelfde kompas varen na het bijwonen van deze inspirerende cursus Werkgeluk! Het beloofd een mooie reis te worden waarin je veel inzichten zal krijgen en klaargestoomd zal worden om een dieper inzicht in je eigen werkgeluk te krijgen.

Duur en studiebelasting

De cursus ‘Werkgeluk!’ duurt ongeveer 8 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt ongeveer 8 uur + extra tijd voor herhaling van de oefenopdrachten voor het beste resultaat.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt iedereen die zijn of haar werkgeluk wilt vergroten en elke dag met een glimlach aan het werk wilt gaan. De cursus is zowel interessant voor studenten, werknemers, werkgevers, werkzoekenden als ook ZZP’ers. Er is geen vooropleiding vereist.

Vaardigheden

De vaardigheden waar in deze cursus aandacht aan wordt besteed zijn gericht op het vergroten van jouw (werk)geluk en geven jou voldoende tools in handen om jezelf beter te leren kennen en gelukkiger door het leven te gaan!

Lesmaterialen

De cursus ‘Werkgeluk’ bestaat uit: een video college met praktijkvoorbeelden, samenvatting, oefenopdrachten, quizzen (meerkeuzevragen) en een eindopdracht.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat aanvullend oefenmateriaal.

Aantal modules

De cursus bestaat uit 6 modules.

Toetsing

De cursus ‘Werkgeluk!’ wordt afgesloten met een creatieve eindopdracht die jou helpt bij het realiseren van jouw werkgelukkige leven!

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat verdient een mooie plek op jouw CV of LinkedIn want het laat aan anderen zien dat je je actief bezighoud met de huidige ontwikkeling in de markt.