Voldoende bewegen zonder sporten

Online cursus Voldoende bewegen zonder sporten

Wil je meer bewegen en fitter worden, maar heb je geen zin om te sporten, volg dan deze cursus. Je leert wat je zelf kan doen om de voldoende te bewegen om gezond te worden en te blijven, zonder te moeten sporten.

Wil je meer bewegen en fitter worden, maar heb je geen zin om te sporten, volg dan deze cursus. Je leert wat je zelf kan doen om de voldoende te bewegen om gezond te worden en te blijven, zonder te moeten sporten. Voldoende bewegen is de basis van een vitaal leven. In deze cursus leer je wat voldoende bewegen is en wat je kan doen om voldoende te bewegen, zonder te sporten. Je krijgt eenvoudige en praktische tips die voor iedereen uit te voeren zijn.

Doel van de cursus

In de online cursus Voldoende bewegen zonder sporten leer je wat voldoende bewegen is en wat je kan doen om voldoende te gaan of blijven bewegen, zonder te sporten.

Wat ken en kun je na de cursus

Na de cursus weet je wat je voldoende bewegen is, wat de gezondheidsvoordelen zijn en hoe je dagelijks voldoende kan bewegen, zonder te sporten.

Duur en studiebelasting

De online cursus duurt 30 minuten.

Doelgroep 

Deze cursus is voor iedereen die de gezondheidsvoordelen van voldoende beweging wil ervaren.

Vaardigheden

Je leert voldoende te bewegen in het dagelijks leven. Elke dag, zonder moeite!

Lesmaterialen

Deze cursus bestaat uit een online training met tekst en video’s. Tussendoor worden een aantal vragen gesteld.

Toetsing

Er is een aantal vragen om voor jezelf te checken of je de inhoud goed begrepen hebt. Er is geen eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een gewaarmerkt bewijs van afronding. 

Tip: Bewaar je bewijs van afronding bij je (LinkedIn) profiel, At Monday Talentcard®, portfolio of online CV. Zo raak je het nooit meer kwijt en toon je bovendien aan iedereen jouw ambitie en talent. 

Energie
Verandervermogen