Maak je eigen online training in Easygenerator

Online cursus Maak je eigen online training in Easygenerator

In de cursus ‘Maak je eigen online training in Easygenerator’ leer je hoe je een eigen online cursus opzet in de auteurstool Easy Generator. 

Zet jouw specialistische kennis om in een online training. In deze cursus leer je stap voor stap hoe dat moet. Je krijgt toegang tot Easygenerator. Dit is een online programma waarmee je, na het volgen van deze cursus, eenvoudig een succesvolle online training kan maken. Bijvoorbeeld voor het bedrijf waar je werkzaam bent, voor je eigen onderneming of puur uit persoonlijke interesse.

Doel van de cursus

In de cursus ‘Maak je eigen online training in Easygenerator’ leer je hoe je een cursus opzet en er vervolgens een professionele online training van maakt.

Wat ken en kun je na de cursus

  • Je kan een online cursus opzetten
  • Je kan een online cursus ontwerpen
  • Je weet hoe je Easygenerator moet gebruiken 
  • Je verbetert je online presentatie technieken

Duur en studiebelasting

Deze e-learning duurt ongeveer 5 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen en opdrachten. De totale studiebelasting bedraagt 8 uur.

Doelgroep + Advies vooropleiding

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zelf een online cursus wil kunnen bouwen, van start tot finish.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Informatie-analyse, klantgerichtheid, ontwikkelen medewerkers, plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De cursus bestaat uit: Video, instructies, tips, toetsen en een aanbevolen aanpak.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat ook aanvullend oefenmateriaal. Bij de verschillende hoofdstukken worden tussendoor toetsvragen gesteld.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module.

Toetsing

De online cursus wordt door de cursus heen getoetst met verschillende soorten vragen. 

Certificaat

Als je slaagt voor de toetsvragen, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

 

 

Informatie-analyse
Klantgerichtheid
Ontwikkelen medewerkers
Plannen en organiseren