Maak kennis met Onderwijz

Maak kennis met Onderwijz

Als onderwijsprofessional doe je elke dag je uiterste best om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst in een almaar bewegende wereld, maar wist je dat werken aan je eigen ontwikkeling is net zo belangrijk is? Zelfontplooiing komt ten gunste van de leerlingen en jezelf!

Vrij leren en ontwikkelen via de Onderwijz academie

Onderwijz is dé online academie voor scholen, docenten en leraren met het grootste aanbod aan cursussen, luisterboeken, e-boeken, testen en media. Allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als onderwijsprofessional.

De online leeromgeving van Onderwijz is op elk moment beschikbaar is voor jou. Dat betekent dat je kunt inloggen, leren, luisteren en lezen wanneer het jou uitkomt! Bijvoorbeeld momenten tijdens of na het werk, thuis op de bank of zelfs op vakantie. In de academie vindt je een wereld aan inspiratie: 1000+ cursussen, luisterboeken, e-books, media en kranten. Het aanbod is speciaal gericht op jouw persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling als onderwijskundige, maar ook gericht op jouw eigen interesses en passies als individu. Of je nu een nieuwe vaardigheid wilt leren, meer wilt weten over actuele trends, graag luistert naar een prachtig audioboek of jouw onderwijskennis wilt vergroten: alles is mogelijk!

Onderwijz is geschikt voor het VO & PO!

Een eigen leerplatform of koppeling met je bestaande LMS
Heeft jouw schoolorganisatie of schoolbestuur interesse in een eigen academie die we naar wens en in eigen huisstijl inrichten? Of wens je leermiddelen te koppelen aan je bestaande LMS? Neem dan contact met ons op via klantenservice@onderwijz.nl. We bespreken graag de mogelijkheden!

Ons team

De directie van Onderwijz bestaat uit Ron Rombouts ( HR en O&O specialist ) en Raymond Diemer ( Arbeidsmarkt- en E-Learningspecialist ). Samen met inmiddels 15 gepassioneerde medewerkers zijn we dagelijks bezig om medewerkers én organisaties in het onderwijs duurzaam te laten groeien.  

Onderwijz is onderdeel van Hobp

Hobp is een organisatie die duurzame inzetbaarheid binnen bedrijven stimuleert door een gericht en uniek aanbod aan online leermiddelen. Kwaliteit staat voorop. Samen met partners TNO en NPDI borgt Hobp een kwalitatieve en praktische aanpak voor duurzame groei en ontwikkeling.

De missie van Hobp is om werknemers binnen bedrijven duurzaam inzetbaar te maken en te behouden. Duurzaam inzetbare medewerkers vormen de kern van succesvolle en wendbare organisaties, want echte groei komt van binnenuit. Als jouw medewerkers groeien, dan groeit jouw bedrijf met ze mee! Focus op duurzame inzetbaarheid houdt medewerkers gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk (Sociaal-Economische Raad). Zo investeert je in de toekomst van je organisatie. Een gerichte aanpak van duurzame inzetbaarheid resulteert tevens in een positief imago, verhoogde productiviteit, talentbehoud, innovatie- en concurrentievermogen en kostenbesparingen voor jouw organisatie.

Hobp helpt medewerkers doelbewust te groeien in hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling om gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te blijven. Dat doet Hobp door de juiste medewerker te bieden wat nodig is op het juiste moment, gericht op de vijf kernelementen van duurzame inzetbaarheid: persoonlijk leiderschap, vitaliteit, werkgeluk, werk-privébalans, weten en kunnen.