Laat los: ruimte voor alles wat je denkt en voelt

Laat los: ruimte voor alles wat je denkt en voelt

Vrijwel alles in het leven heeft een keerzijde. Tegenstrijdigheden als mooi-lelijk, dik-dun, samen-alleen, denken-doen of verstand-gevoel horen gewoon bij elkaar. Ontdek hoe je door tegenstrijdigheden in evenwicht te brengen uit je hoofd stapt en gaat leven. 

Ontdek hoe je door tegenstrijdigheden in evenwicht te brengen uit je hoofd stapt en gaat leven. 

MEER ZOALS DIT 

Vind je dit interessant? Klik voor meer op de serie Persoonlijke Ontwikkeling en Gezondheid bij dit boek. 

OVER DIT BOEK 

Vrijwel alles in het leven heeft een keerzijde. Tegenstrijdigheden als mooi-lelijk, dik-dun, samen-alleen, denken-doen of verstand-gevoel horen gewoon bij elkaar. Het ene bestaat bij de gratie van het andere, ze kunnen niet zonder elkaar. Het leven is prachtig, maar ook negatieve gedachten, angsten, onzekerheden en twijfels maken er deel van uit. Niet alles is rozengeur en maneschijn. 

Ja, nogal wiedes, denk je misschien. Maar hoe komt het dan dat toch zoveel mensen blijven worstelen met thema's als onafhankelijkheid-verbondenheid, angst-lef, mooi-lelijk, jong-oud, dik-dun, et cetera? 

Auteur Gijs Jansen vindt dat we op moeten houden met onszelf voor de gek te houden en dat het de hoogste tijd is om te beginnen met leven. In 'Laat los' geeft hij je een aantal praktische handvatten om een balans te creëren tussen je innerlijke tegenstrijdigheden. De truc is synergie te creëren tussen de dingen die je wilt en de dingen waar je bang voor bent. Accepteren dat ook negatieve gedachten en gevoelens bij jou horen en dat deze je leven verrijken. Want zonder lelijk geen mooi, zonder oud geen jong en zonder angst geen lef. 

Een luisterboek voor piekeraars en dromers, voor mensen die heel veel willen maar vaak blijven hangen in gedachten. Dit luisterboek helpt je om uit je hoofd, en in het leven te stappen. 

INTERESSES 

• Accepteren 
• Leven 
• Negatieve gedachten 
• Onzekerheden 
• Angst 
• Piekeren 
• Twijfels

COMPETENTIES

accepteren;leven;negatieve gedachten;onzekerheden;angst;piekeren;twijfels