Superkrachten

Superkrachten

Ontdek hoe je als ondernemer je medewerkers eigenaarschap laat nemen en zo meer rust voor jezelf creëert.

Ontdek hoe je als ondernemer je medewerkers eigenaarschap laat nemen en zo meer rust voor jezelf creëert.

MEER ZOALS DIT

Vind je dit interessant? Klik voor meer op de serie Ondernemen en Werk bij dit boek.

OVER DIT BOEK

Heb jij het gevoel dat het succes van je organisatie voor een groot deel afhankelijk is van jou? Snak je naar medewerkers die eigenaarschap nemen, met initiatieven komen en zelf problemen oplossen? Wil jij ook een keer écht op vakantie zonder bang te zijn dat de boel in elkaar stort?

Je bent niet de enige. Veel leidinggevenden zijn druk met zaken waar ze eigenlijk niet mee bezig willen zijn. Ze blussen brandjes, lopen gaten dicht en als het echt mis dreigt te gaan komt de superheld in hen naar boven en zorgen ze dat het toch nog goed komt.

Als medewerkers niet in beweging komen, trekken leidinggevenden zelf de kar om de resultaten te halen. Maar hierdoor veroorzaken ze onbewust wat ze eigenlijk niet willen: de organisatie draait enkel en alleen op de kracht van de leidinggevende.

In Superkrachten laat Martine Veeger zien dat je meer uit je organisatie haalt als je je energie anders inzet. Door de sprekende voorbeelden en pragmatische tips weet je na het beluisteren van dit luisterboek hoe je de organisatie zo inricht dat medewerkers eigenaarschap nemen en daarmee superkrachten worden. Je creëert zo niet alleen meer verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij hen, maar ook rust bij jezelf. En bovenal: betere resultaten voor de organisatie.

INTERESSES

• Eigenaarschap
• Ownership
• Leidinggeven
• Organisatie
• Verantwoordelijkheid
• Superkrachten
• Leidinggevende

COMPETENTIES

eigenaarschap;ownership;leidinggeven;organisatie;verantwoordelijkheid;superkrachten;leidinggevende