Podcasts voor beginners

Online cursus Podcasts voor beginners

Ben jij altijd al bezig geweest met de meest geweldige verhalen vertellen en heb jij altijd al het gevoel gehad dat niet alleen jouw vrienden, maar de hele wereld jouw verhalen zou moeten horen? Dan is dit je kans! Ben je al enigszins ervaren in het maken van podcasts? Probeer dan eens de cursus 'Podcasts voor gevorderden'. 

Ben jij altijd al bezig geweest met de meest geweldige verhalen vertellen en heb jij altijd al het gevoel gehad dat niet alleen jouw vrienden, maar de hele wereld jouw verhalen zou moeten horen? Dan is dit je kans!

Met de cursus ‘Podcasts voor beginners’ leer jij stap voor stap hoe jij een eigen podcast begint. We leggen met jou de eerste steen van het opzetten van je podcast. We bespreken verschillende softwareprogramma’s en leggen deze haarfijn voor jou uit. 

Doel van de cursus

In de online training 'Podcasts voor beginners' leer je stap voor stap hoe je een podcast opzet. We nemen je mee door de wereld van de podcasts en binnen no time ben jij geen beginner meer, maar een expert. Dus waar wacht je nog op? 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Leer de werking van verschillende software in het gebied van podcasts

  • Video omzetten naar audio

  • Intro en outro maken

  • Audiobewerking

Duur en studiebelasting

De cursus 'Podcasts voor beginners' duurt ongeveer 1 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die de beginselen van een podcast maken wil leren. Advies vooropleiding: MBO

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: audiobewerking, verhalen vertellen

Lesmaterialen

De cursus 'Podcasts voor beginners' bestaat uit: Videocollege en meerkeuzevragen.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er geen eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus 'Podcasts voor beginners' wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Als je slaagt voor de cursus, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!
 

Ambitie
Mondelinge vaardigheid