AWeber voor gevorderden

Online cursus AWeber voor gevorderden

Ontdek geavanceerde e-mailmarketing: Haal het maximale uit AWeber met gepersonaliseerde campagnes, automatisering en doelgerichte segmentatie.

De cursus "AWeber voor gevorderden" richt zich op het uitbreiden van de vaardigheden van ervaren e-mailmarketeers in het gebruik van het AWeber-platform. De cursus behandelt geavanceerde segmentatietechnieken om gerichte doelgroepen te bereiken, het opzetten van automatiseringen voor gepersonaliseerde berichten, en het creëren van complexe e-mailcampagnes op basis van specifieke acties van abonnees. Deelnemers leren ook hoe ze tags effectief kunnen inzetten voor betere campagneresultaten. Met praktische oefeningen en uitdagende opdrachten kunnen studenten hun e-mailmarketingstrategieën optimaliseren en hun expertise naar een hoger niveau tillen met AWeber als krachtig marketinginstrument.

Doel van de cursus

Het doel van de cursus "AWeber voor gevorderden" is om ervaren e-mailmarketeers te helpen hun vaardigheden en kennis van het AWeber-platform te vergroten. De cursus richt zich op het aanleren van geavanceerde technieken om effectievere en gepersonaliseerde e-mailcampagnes op te zetten. Door de cursus leren deelnemers hoe ze complexe segmentatie, automatisering en tags kunnen gebruiken om gerichtere doelgroepen te bereiken en betere resultaten te behalen met hun e-mailmarketingstrategieën. Het uiteindelijke doel is om deelnemers in staat te stellen hun e-mailmarketingprestaties te optimaliseren en hun expertise in AWeber als krachtig marketinginstrument te vergroten.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Op tags gebaseerde campagnes

  • Formulieren taggen

  • Bestaande abonnees bulk taggen

  • Campagnes activeren met tags

  • En nog veel meer…

Duur en studiebelasting

De cursus ”AWeber voor gevorderden” duurt ongeveer 2 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 3 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor ervaren gebruikers van AWeber die hun e-mailmarketingvaardigheden willen verbeteren en meer willen halen uit het platform. Het richt zich op marketeers, ondernemers en professionals die al bekend zijn met de basisfuncties van AWeber en nu geavanceerde technieken willen leren om hun e-mailcampagnes effectiever en doelgerichter te maken. Advies vooropleiding: MBO

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Geavanceerde e-mailmarketing, doelgerichte campagnes, optimaliseren, analyseren, berichtenplanning

Lesmaterialen

De cursus “AWeber voor gevorderden” bestaat uit: College, opdracht en een eindtoets.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus “AWeber voor gevorderden” wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Informatie-analyse