Welkom in de online academie!

Online cursus  Welkom in de online academie!

Ontdek in 5 minuten zien wat de academy jou allemaal te bieden heeft onderwijsprofessional en hoe je vol plezier start aan jouw persoonlijke- en zakelijke leeravontuur.

Hoera! Jouw schoolorganisatie beschikt over een eigen online academie vol interessante en verrijkende leeritems: een onschatbare bron van inspiratie, kennis en plezier.

Deze cursus laat je in 5 minuten alle mogelijkheden van de academie zien en hoe je succesvol start aan jouw persoonlijke- en zakelijke leeravontuur. 

Als onderwijsprofessional doe je elke dag je uiterste best om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst in een almaar bewegende wereld. Wist je dat werken aan je eigen ontwikkeling net zo belangrijk is? Zelfontplooiing komt ten gunste van de leerlingen en jezelf! 

Geen zorgen: de academy brengt geen extra werkdruk of verplichtingen met zich mee, jouw tijd en energie als onderwijskundige zijn namelijk enorm waardevol. Daarentegen biedt de academy juist een onschatbare bron van inspiratie, plezier en kennis om productiever, effectiever en gelukkiger in je werk te worden, je vak nog beter te kunnen uitoefenen en nieuwe trends, skills en passies te ontdekken! Waar en wanneer jij wilt. 

Kortom, een inspirerend avontuur vol naar plezier en groei. Heel veel plezier!

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een gewaarmerkt bewijs van afronding. 

Ambitie
Betrokkenheid
Informatie-analyse
Initiatief nemen