Moed: over gedurfd leiderschap 

Moed: over gedurfd leiderschap 

Leiderschap vergt moed en moedige leiders maken het verschil in organisaties. Ontdek hoe moedig jij als leider bent, als het er écht op aan komt. 

OVER DIT BOEK 
Leiderschap vergt moed. Moed om de harde realiteit onder ogen te zien, ergens voor te staan, de confrontatie aan te gaan en lastige keuzes te maken. Om op kritieke momenten te doen wat nodig is, ook als dat gepaard gaat met angst of pijn. Moedige leiders maken het verschil in organisaties. Ze zijn gedreven en gaan met gezond verstand risico’s aan, maar durven zich ook kwetsbaar op te stellen als dat nodig is. 

Dit luisterboek gaat over de vraag die elke leider zichzelf zou moeten stellen: hoe moedig ben ik, als het er écht op aankomt? Andor de Rooy laat zien dat gedurfd leiderschap binnen handbereik ligt. Hij daagt je uit om kritisch naar je eigen moedfactor te kijken. Onder ogen zien dat je soms domweg laf handelt – en hiervan leren – hoort daarbij. Moed is een luisterboek voor sterke leiders die niet de makkelijkste, maar wel de beste weg durven te kiezen! 

 

Ambitie
Besluitvaardigheid
Durf
Samenbindend leiderschap
Zelfinzicht