Why winners give it all

Why winners give it all

Ontdek hoe winnende merken werken en hoe jij met jouw merk ook een winnaar wordt. Groei vormt het bestaansrecht van elke marketeer en ondernemer. Sturen op merkvoorkeur is dé oplossing.

OVER DIT BOEK 
Succesvolle bedrijven zoals Coolblue, Nike en IKEA blinken uit in het sturen op merkvoorkeur: ze ontwikkelen specifieke proposities geïnspireerd op de voorkeuren van verschillende typen klanten en nog-niet klanten. IKEA bouwt bijvoorbeeld city-stores voor millennials zonder auto en Nike ontwikkelde, speciaal voor de budget georiënteerde NIKE-fan, grote winkels op de bekende outletcenters. Zo groeien ze harder dan hun concurrenten. 

Groei vormt het bestaansrecht van elke marketeer en ondernemer. Maar met de snel wisselende marktomstandigheden, kieskeurige klanten en eindeloos veel marketingvariabelen om op te sturen wordt het steeds complexer om een succesvolle groei- of herstelstrategie ontwikkelen. 

Sturen op merkvoorkeur is dé oplossing. Want merkvoorkeur is de enige marketing-KPI die een bewezen causaal verband heeft met een business-KPI als marktaandeel. Sturen op merkvoorkeur is data gedreven, dus fact-based, en klantgericht sturen op groei. 

Ed Stibbe geeft je in dit luisterboek het kader en concrete handvatten om je echt te verdiepen in de verschillende voorkeuren in de markt. Ontdek aan de hand van veel verrassende voorbeelden hoe winnende merken deze principes gebruiken en hoe jij deze zelf toepast op jouw marketing. 

Why winners give it all zit boordevol inspiratie, praktische tips en tools waarmee jij met jouw merk ook een winnaar kunt worden en duurzamer en betekenisvoller kunt groeien. 

 

Ambitie