<strong>OnderwijsArena en Onderwijz slaan de handen ineen.&nbsp;</strong>

OnderwijsArena en Onderwijz slaan de handen ineen. 

Online én offline aan de slag binnen hetzelfde thema!

Vanaf 1 oktober hebben OnderwijsArena en Onderwijz de krachten gebundeld op het thema ‘Effectief leren en lesgeven’.

Vandaag start de Nationale Onderwijsweek. Met het thema ‘Samen naar de toekomst’ is dit een mooi moment om onze samenwerking bekend te maken. Onderwijz en OnderwijsArena slaan de handen ineen en zorgen er samen voor dat niets jou meer in de weg staat om je op een effectieve en eenvoudige manier te blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. 

De Corona pandemie drong ons online onderwijs op, een heel andere tak van sport en in veel situaties niet wenselijk. Maar deze gedwongen uitwijking naar volledig online leverde ook iets op: velen ontdekten dat een goede mix van online en offline ontmoetingen en van tijd- en plaats onafhankelijke activiteiten ons echt iets kunnen brengen. 

De kracht van Onderwijz

Onderwijz is een online platform met een ruime keuze aan e-learning, podcasts en onderwijsbladen waaruit je een keuze kunt maken die past bij jouw leerwensen en ontwikkelbehoeften. OnderwijsArena heeft voor Onderwijz een online aanbod ontwikkeld om jou en je collega’s optimaal voor te bereiden op de fysieke bijeenkomsten.

De kracht van OnderwijsArena

OnderwijsArena biedt interactieve themasessies, webinars en leergangen, zowel online als offline op actuele en relevante onderwijsthema’s.

Samenwerking

Onze samenwerking brengt al dat moois samen en zorgt voor een toegankelijke en laagdrempelige manier van samenscholende collega’s die van leren hun vak hebben gemaakt.

Of je nu wil werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je ambachtelijke docentvaardigheden of je wilt verdiepen in allerhande onderwijs gerelateerde thema’s, met Onderwijz en OnderwijsArena bevind je je in goed gezelschap. Proberen?

Leergang Effectief Leren – start 3 november – meld je aan!

Onder begeleiding van Michel van Ast leer je meer over effectief leren, werk je aan effectief leren en lesgeven in jouw eigen praktijk en ontmoet je andere collega’s die met hetzelfde thema bezig zijn. Je geeft en ontvangt feedback en voert een professionele dialoog met andere samenscholende collega’s die ook van leren hun vak hebben gemaakt.

Werkwijze – combinatie live en plaats- en tijd onafhankelijk

5 online live bijeenkomsten waarin je praktische handvatten krijgt om nog effectiever te leren en les te geven in je dagelijkse onderwijspraktijk. 

Tussen de bijeenkomsten door maak je gebruik van de online cursussen van OnderwijsArena en andere online content via Onderwijz. Na afloop van de leergang behoud je nog het gehele jaar toegang tot alle content van Onderwijz. Doe je mee?

https://www.onderwijsarena.nl/Home/Training/effectief-leren--leergang/16