The Millionaire Fastlane

The Millionaire Fastlane

Velen willen graag rijkdom. Maar is dit hetzelfde als geld? Nee, al het heeft er wel een belangrijke rol in. En hoe kom je er dan aan? Deze miljonair legt uit hoe het ook voor jou is weggelegd, in een boek dat bejubeld wordt om z'n no-nonsense realisme. Zoek geen toverformule, maar leer de weg naar rijkdom te versnellen.

The Millionaire Fastlane (Samenvatting)

Velen willen graag rijkdom. Maar is dit hetzelfde als geld? Nee, al het heeft er wel een belangrijke rol in. En hoe kom je er dan aan? Deze miljonair legt uit hoe het ook voor jou is weggelegd, in een boek dat bejubeld wordt om z'n no-nonsense realisme. Zoek geen toverformule, maar leer de weg naar rijkdom te versnellen. Lees meer.....

 

De auteur

DeMarco is de huidige oprichter van Viperion Publishing Corp, een mediabedrijf gericht op distributie van online en gedrukte inhoud. Hij is ook de beheerder/oprichter van The Fastlane Forum, het toonaangevende bestemmingsforum van het web voor startende, financiële en ondernemende zakelijke besprekingen.

 

Over de samenvattingen

De samenvattingen van SpeedMBA zijn ultracompact. Of het origineel nu een boek van 200 of van 500 pagina’s is, steeds krijg je in het equivalent van 1,5 tot 2 A4 de gehele essentie van het boek mee. Voor de één is dit de ideale lengte om de kernboodschappen mee te pakken, voor de ander kan het als een aftasting dienen om het echte boek te gaan lezen.

 

De samenvatter Machiel Emmering

Machiel studeerde economie en bedrijfskunde, en is gepromoveerd bij Nyenrode. Hij past dit toe als management consultant, trainer, projectmanager, en ondernemer.

Hij werkte voor o.a. DNB, Sara Lee en Philips, en sinds 2007 als zzp’er voor corporates (o.a. ING, MasterCard, eBay), ministeries (o.a. EZ, I&W, VWS), en grote MKB’ers (o.a. Heerema, TFG, TOPdesk).

Machiel heeft vele artikelen en een diverse boeken geschreven, waaronder Het Bedrijf, de verkorte handleiding en 100 Business Bites. Zijn stijl is los en informeel, maar hij zit wel strak op inhoud. Zijn “ding” is om omvangrijke en schijnbaar complexe gebieden toch logisch, compact en toegankelijk voor iedereen te maken. Zo ontstonden ook de samenvattingen van SpeedMBA. 

Ambitie
Anticiperen
Besluitvaardigheid
Creativiteit
Discipline
Durf
Initiatief nemen
Onafhankelijkheid
Overtuigingskracht
Plannen en organiseren
Prioritering
Probleemanalyse
Stressbestendigheid
Toekomstvisie
Toewijding
Vasthoudendheid
Verandervermogen
Zelfinzicht
Zelfvertrouwen