Photoshop voor online marketing

Online cursus Photoshop voor online marketing

Photoshop voor online marketing | Een boeiende en praktische onlinecursus inclusief onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal uit onze leerbibliotheek met audioboeken, E-books, scans, kranten en meer.

Steeds meer bedrijven adopteren volledig het Creative Cloud ecosysteem. Ze werken met Creative Cloud bibliotheken, clouddocumenten, en consequente beeldtaal die online wordt beheerd.

Doel van de cursus

In deze cursus ga je praktijkgericht aan de slag aan de hand van video’s en oefeningen. De nadruk ligt op efficiënt werken met vraagstukken uit de dagelijkse praktijk. Geen poespas, maar praktisch leren wat je écht nodig hebt en hoe dit het beste werkt. Hierdoor ga je binnen no-time van beginner naar gevorderde gebruiker. Je bouwt niet alleen kennis op van alle tools uit Photoshop, maar ook het inzicht van een echte beeldbewerker.

De lessen uit de cursus volg je geheel op eigen tempo. Geen spoedcursus, waarbij je het na één video allemaal moet kunnen, maar een complete cursus waarbij aandacht is voor alle benodigde aspecten.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Werken met Creative Cloud bibliotheken
  • Huisstijl elementen consequent gebruiken
  • Werken met consequente beeldtaal
  • Met Photoshop werken vanuit de Creative Cloud
  • Nieuwe selectietechnieken gebruiken
  • Werken met tekst en vormen
  • Een social media campagne opmaken
  • Veel voorkomende bewerkingen uitvoeren

Duur en studiebelasting

Deze online cursus duurt circa 3 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De studiebelasting van deze cursus is circa 8 uur. 

Doelgroep en vooropleiding

Deze cursus Photoshop is voor zowel beginners als ervaren gebruikers geschikt. Enige basiskennis is handig, maar niet vereist.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden:

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: Video's, instructies en tips.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten. 

Aantal modules

Deze online training bestaat uit 6 modules en 37 video's.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een gewaarmerkt bewijs van afronding. 

Tip: Bewaar je bewijs van afronding bij je (LinkedIn) profiel, At Monday Talentcard®, portfolio of online CV. Zo raak je het nooit meer kwijt en toon je bovendien aan iedereen jouw ambitie en talent. 

Creativiteit
Klantgerichtheid