Op weg naar de nieuwe versie van jezelf

Op weg naar de nieuwe versie van jezelf

Misschien herken je het wel thuis, op het werk of allebei. Dat je gefrustreerd bent, omdat je je niet begrepen voelt of dat je boodschap niet overkomt. Dat je geen nee kunt zeggen en dus over je eigen grenzen heen gaat.

Ga mee op een persoonlijke reis naar de nieuwe versie van jezelf.

MEER ZOALS DIT

Vind je dit interessant? Klik voor meer op de serie Persoonlijke Ontwikkeling en Gezondheid bij dit boek.

OVER DIT BOEK

Ik neem je met mijn stem mee op reis naar de nieuwe versie van jezelf. Want je bent al goed, het kan dus alleen maar beter worden.

Misschien herken je het wel thuis, op het werk of allebei. Dat je gefrustreerd bent, omdat je je niet begrepen voelt of dat je boodschap niet overkomt. Dat je geen nee kunt zeggen en dus over je eigen grenzen heen gaat. Je aardig gevonden wilt worden en toch steeds weerstand voelt. Dat mensen niet meegaan in jouw verhaal, ondanks al je goede bedoelingen. Je probeert van alles maar toch lukt het niet.

Het boek geeft je inzicht hoe dit gekomen is en vooral: wat je er nú aan kunt doen. Het geeft je tevens handvatten om jouw doelen weer te bereiken, om zoals ik dat noem 'weer op het pad' te komen.

Hoe dan? Door anders te kijken naar hetzelfde, ga je anders denken over hetzelfde, anders voelen over hetzelfde en dus anders doen. En dat wat je doet heeft altijd een effect! Is het effectief, heeft het impact? Of juist niet. Dan weet je wat je kunt veranderen. Hoe je beter om kunt gaan met conflicten, hoe je assertiever kunt communiceren, mensen mee krijgt en hoe je doelen kunt bereiken.

Ik heb gekozen voor het vertellen van mijn eigen persoonlijke verhaal in een luisterboek. Door te luisteren naar mijn verhaal gekoppeld aan NLP, word jij je sneller bewust van je eigen verhaal. Want we leren van elkaars verhalen. We onthouden ook nieuwe dingen makkelijker via verhalen. We bouwen samen aan een NLP-communicatiehuis om weer thuis te kunnen komen bij jezelf. Ook kijken we naar het relatievergif wat je van het pad afhoudt en de systemische onderstroom die je meevoert naar een oud kindstuk die ik 'een eiland voor de kust' noem.

Kortom een helende reis naar jezelf. Bij deze luistertraining horen ondersteunde opdrachten en oefeningen. Deze kun je allemaal vinden op de site die hoort bij dit luisterboek: www.opwegnaardebetereversievanjezelf.nl. Hier vind je alle downloads die jij nu goed kunt gebruiken op jouw reis naar de nieuwe versie van jezelf. Ook kan dit luisterboek gebruikt worden bij elke basis introductietraining in NLP.

INTERESSES

• NLP
• Persoonlijke ontwikkeling
• Leiderschap
• Persoonlijke effectiviteit

COMPETENTIES

nlp;persoonlijke ontwikkeling;leiderschap;persoonlijke effectiviteit