EHBO.

Online cursus Basiskennis van EHBO

Je ziet dat iemand op het werk opeens bewusteloos neervalt of er gebeurd voor jouw neus een ongeluk. Heb jij dan enig idee wat je moet doen? Met de juiste handelingen red je levens en voorkom je erger. In deze online cursus leer je de basiskennis van EHBO.

Je ziet dat iemand op het werk opeens bewusteloos neervalt of er gebeurt voor jouw neus een ongeluk. Heb jij dan enig idee wat je moet doen? Met de juiste handelingen red je levens en voorkom je erger. In deze online cursus EHBO leer je de basiskennis van eerste hulp.

Doel van de cursus

In de online cursus 'EHBO' leer jij de basiskennis om eerste hulp te verlenen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van basisprincipes van EHBO
  • Zicht op hoe te handelen bij spoedeisende of niet-spoedeisende eerste hulp

Duur en studiebelasting

De online cursus 'EHBO' duurt ongeveer 4 uur. Om een goed rendement te halen uit de cursus is het aan te raden deze over verschillende momenten te verdelen. 

Doelgroep

Iedereen die meer kennis wil opdoen over eerste hulp en wil weten wat de beste manier van handelen is bij ongevallen.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Hulpverlenen, Leren.

Lesmaterialen

De online cursus 'EHBO' bestaat uit: tekst, afbeeldingen, verschillende vraagsoorten, video’s, illustraties en animaties.

Toetsing

In de cursus staan veel oefenvragen en toetsen. Of jij daadwerkelijk jouw EHBO- certificaat ontvangt bepaalt de BHV-trainer. Hiervoor is het verplicht om een praktijkcursus te volgen.

Certificaat

Om jouw officiële EHBO certificaat te behalen, moet je deelnemen aan een gecertificeerde praktijkcursus.